Mennyibe kerül egy okos otthon?

Minta árajánlat

Mikor meghallja az ember, hogy okos otthon, akkor arra gondolhat, hogy ez valamilyen nagyon nagy költségű befektetés lehet. Az alábbi minta árajánlatokból azonban egyértelművé válhat mindenki számára, hogy az okos otthon nem jár túlzottan magas anyagi ráfordítással, főként ha a kényelmi szempontokat is figyelembe vesszük, melyek egyszerűbbé, komfortosabbá teszik életünket.

Két okos otthon minta árajánlat fog szerepelni az alábbiakban. Előnyük, hogy meglévő otthonba is telepíthető, nem kell új vezetékeket behúzni, falat bontani.

Az első egy egyszerű világításvezérlés, mellyel például a hazaérkezésünket tudjuk egyszerűbbé, komfortosabbá tenni, valamint az éjszakai fényt automatizálhatjuk vele. A lehetőségek száma majdhogynem végtelen már ezzel a néhány eszközzel.
Az árajánlat tartalmaz egy okos otthon központot, mely vezérli az eszközöket. A nyitásérzékelő a bejárati ajtó nyitásakor felkapcsolja az előszobában a világítást, így nem kell a sötétben keresnünk a villanykapcsolót. Éjszaka a mozgásérzékelő, ha mozgást érzékel, akkor alacsony fényerővel felkapcsolhatja a világítást, hogy ne botoljunk meg, de ne is menjen ki az álom a szemünkből. A lámpa távollétünkkor szimulálhatja az otthonlétet, így védve meg az otthonunkat.

Kérje ingyenes okos otthon árajánlatunkat, online igényfelmérésünket még ma!
kapcsolat@home21.hu

A második okos otthon minta árajánlat egy szofisztikáltabb rendszer, mely tartalmaz egy okos otthon központot, mely vezérli az eszközöket. Továbbá tartalmaz 5 darab mozgásérzékelő modult, melyek a szobákban, illetve a folyosón érzékelik a mozgást, a fénymennyiséget és a hőmérsékletet.
Az 5 darab Dimmer modul a világítótestek fényerőszabályozásáért felelős, a Bypass modulok pedig lehetővé teszik, hogy LED-es világítótesteket is lehessen fényerőszabályozni. A mozgásérzékelő és a Dimmer modul segítségével megvalósítható az, hogy a lakásba vagy szobába érkezéskor automatikusan felkapcsoljon a világítás, akár napszaktól függő fényerősséggel.
A redőnyvezérlő modulok a szobákban például napnyugtakor leengedik a redőnyöket, napkeltekor pedig felhúzzák.
A radiátorvezérlők a radiátorokat vezérlik, napszaktól függően előre beállított hőmérsékletre fűtve a szobákat, vagy akár manuálisan, távolról is megadhatjuk a kívánt hőmérsékletet, így amikor tudjuk, hogy mikorra érünk haza, már kellemes meleg fogadhat minket a lakásban. A fali termosztát egy fizikai kezelőelemet biztosít a hőmérséklet vezérlésre, valamint ez adja ki a jelet a kazánvezérlő relének, hogy induljon el a kazán.
A garázsajtó az applikációban történő gombnyomásra kinyithat, a lámpa pedig előre felkapcsolódhat, hogy könnyebb legyen a parkolás, kiszállás.

Kérje ingyenes okos otthon árajánlatunkat, online igényfelmérésünket még ma!
kapcsolat@home21.hu