A 21. századi otthon

Egy jelenlegi otthon

Megszólal az ébresztő, felkel. Felhúzza a redőnyt, széthúzza a függönyt, kiszellőztet, lefőz egy kávét, elindítja a kenyérpirítót, megreggelizik, majd elindul a munkába.

Később eszébe jut, hogy elfelejtette becsukni az ablakot, ezért ebédszünetben haza kell mennie.

Hazaér a munkából. Előveszi a kulcsát, kinyitja az ajtót, bemegy az előszobába, felkapcsolja a villanyt, majd becsukja az ajtót. Beüti a riasztó kódot. Mivel a tervezettnél korábban ért haza, nincs befűtve a lakás, fázik és feljebb kell állítania a termosztátot.

Megéhezett, bemegy a konyhába, felkapcsolja a villanyt, gyorsan elkészít valamit és berakja a sütőbe.

Felkapcsolja a villanyt a nappaliban is, majd megkeresi a távirányítót és bekapcsolja a tévét, hogy meghallgassa a híreket. Az egyik csatornán talál egy izgalmas filmet, amit elkezd nézni. Nassol egy kicsit és közben teljesen megfeledkezik a sütőről. Egy óra múlva már érzi a konyhából kiáramló füstöt. Elégett a vacsora...

A 21. századi Fibaro okos otthon

Megszólal az ébresztő, megnyom egy gombot és felkel. A redőny felmegy, a kávéfőző és a kenyérpirító beindul magától. A hálószoba ablaka kinyílik, majd 5 perc után becsukódik magától. Csak a reggelivel kell törődnie!

Lehet, hogy mégis nyitva maradt az egyik ablak, de nem probléma, előveszi az okos-telefont és egy gombnyomással becsukja.

Tudja, hogy kicsit korábban ér majd haza, és erről értesíti a rendszert a telefonja segítségével. Mikor hazaér, az ajtó magától kinyílik, a riasztó rendszer tudja, hogy Ön az, nem pedig egy betörő. Amint belép a lakásba, kellemes meleg fogadja és már égnek a lámpák.

Megéhezett, bemegy a konyhába, gyorsan elkészít valamit és berakja a sütőbe. Beindul a páraelszívó és a szemben lévő ablak résnyire kinyílik.

Besétál a nappaliba és egy kézmozdulattal bekapcsolja a tévét, hogy meghallgassa a híreket. Ezután elkezd nézni egy izgalmas filmet és nassol egy kicsit. Később a telefonján kap egy értesítést, hogy elkészült a vacsora, amit jóízűen elfogyaszt a film nézése közben. Miután véget ért a film, egy kézmozdulattal hangulatos zenét indít el, majd megnézi az e-mailjeit lefekvés előtt.

A Fibaro otthonautomatika rendszer az otthona minden szegletét modernebbé és kényelmesebbé varázsolja, mindezt elérhető áron!